1e editie 26 november 2008

Op 26 november 2008 organiseerde de voetbalvereniging Klein Dochteren voor het eerst Achterhoek netwerk. Dat er druk genetwerkt werd bleek wel uit de enorme belangstelling van zo’n 130 bedrijven.

Vlnr Bertus Karssenberg, een van de organisatoren, Daan Siebelink, Erma Nijenhuis Vz vv Kl Dochteren, Jan Markink, Fred Wiersema en Hans Kraay.

Om de avond nog interessanter te maken had men drie gastsprekers. Hans Kraay jr, oud prof voetballer, trainer en TV presentator. Op een door hem bijzondere wijze van presentatie boeide hij de aanwezigen waarbij de spreker ruim over zijn geplande spreektijd ging. Jan Markink, voorzitter van de raad van commissarissen For Farmers en AcconAVM vertelde over de zaken waar hij als commissaris mee te maken kreeg. Notaris Daan Siebelink sprak over sponsoring. De avond werd aan elkaar gepraat door Fred Wiersema, antiekhandelaar en bekend van het programma Schatgraven van TV Gelderland. Tijdens een kleine onderbreking werden twee schilderijen en een verblijf in hotel Bon aparte geveild waarvan de helft van de opbrengsten werd geschonken aan de opleiding van de blinde geleide honden. Volgend jaar wordt er weer een Achterhoek Netwerk georganiseerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Secretaris Achterhoek Netwerk
    Rob Timmermans
    info@achterhoeknetwerk.nl

  • Gegevens:

  • KvK-nummer: 08195791 Rekeningnummer: NL16 RABO 0356 7311 38 BTW-nummer: NL820740998B01